Missie

Het is mijn missie als Buitenjuf om meer kinderen in contact te laten komen met zichzelf, anderen en hun omgeving. Je behandelt een ander en de natuur zoals je zelf ook behandeld wilt worden. Verandering begint bij jezelf.

Kinderen worden intrinsiek gemotiveerd vanuit een positieve intentie. Opvallend of storend gedrag is een teken voor volwassenen, dat een kind belemmeringen ervaart in het vertonen van het gewenste gedrag. Het is daarom mijn motivatie als Buitenjuf om kinderen te helpen in het aanleren en maken van betere keuzes. Keuzes die een positieve invloed hebben op henzelf, hun omgeving en de natuur, zodat de kinderen van nu en de volwassene van morgen leren om vanuit meer respect te handelen.

De Buitenjuf geeft kinderen positiviteit en vaardigheden mee voor het leven. Dit doet de Buitenjuf d.m.v. humor en speelsheid tijdens het geven van haar 5-weekse programma ‘de Zintuigentuin’. In de Zintuigentuin gaan kinderen buiten mee op avontuur en gaan zij terug naar de basis van hun zintuigen. Dit wakkert een groter lichaamsbewustzijn, creativiteit en contact met elkaar op een speelse manier aan. De Buitenjuf is er namelijk van overtuigd dat wanneer kinderen meer bewust zijn van hun superkrachten, zij meer op ontdekking willen gaan en intrinsiek gemotiveerd zijn om fysiek én mentaal in beweging te komen.

Als je de Buitenjuf zegt, zeg je; Kleurrijk, vlot, enthousiast, professioneel, ambitieus, kindervriend, zacht fruitig warm hart, creatief, dromend, harde werker, fruitvliegje qua energie, opgewekt en blij…oh ja en perfectie…

Reviews


Suus de Buitenjuf is een creatieve en hands-on vrouw. Ze is warm, attent en niets lijkt haar te veel. Kinderen èn volwassenen zijn bij haar in goede handen. Suus heeft een prachtige missie om iedereen d.m.v. haar trainingen meer bewust te laten zijn van hun eigen kunnen voor een fijner leven. Iets dat tegenwoordig volgens mij extra belangrijk is. Ze zet zich hier voor 1000% voor in en dat is te merken aan de liefde en aandacht die ze met De Buiten Juf uitstraalt. Samenwerken met haar kan ik absoluut aanbevelen!

– Mariska Fissette

Wil je meer informatie? | 06 467 666 50 | [email protected]
Wil je meer informatie?
06 467 666 50
[email protected]