Naar buiten met Suus

Naast mijn werk op scholen, als de Buitenjuf, ben ik ook hulpverlener en geregistreerd in het kwaliteitsregister SKJ. Als hulpverlener ben ik ook zoveel mogelijk buiten te vinden met kinderen die net wat extra superkrachten bezitten. De afgelopen jaren heb ik mij vooral gericht op het ondersteunen van kinderen met volle koppies. Denk daarbij aan kinderen die…
Het downsyndroom hebben.
ADHD kenmerken vertonen.
Faalangstig zijn.
Ondersteuning nodig hebben bij sociale vaardigheden.

Met mijn enthousiaste aanpak en door een buiten-de-lijntjes-kleuren mentaliteit zorg ik er iedere keer weer voor dat een begeleiding laag drempelig, ontspannend en positief is. Met een duidelijke hulpvraag vanuit ouders en/of het kind gaan wij buiten op avontuur en ontdekken wij samen waar zijn of haar krachten en valkuilen liggen. Samen met het netwerk zorg ik ervoor dat de juiste puzzel wordt gelegd en dat zowel het kind als de omgeving in beweging komt.

Samen maken wij van iedere begeleiding een feestje en als het even geen feestje is, is dat ook helemaal oké. Alles is welkom en jij bent precies goed zoals jij nu bent!

Hopelijk tot snel en leuk als wij samen buiten in actie kunnen komen, want iedereen is een buitenmens!

De Buitenjuf werkt samen met de volgende hulpverleningsorganisaties, gemeentes of ouders met een PGB budget:

Reviews


Suus is een hele enthousiaste, creatieve en grappige Buitenjuf. Al onze kinderen vinden het fantastisch om met haar te spelen! Dit komt door de leuke en creatieve spelletjes, maar vooral ook door de sprankelende persoonlijkheid van Suus. Ze weet kinderen mee te krijgen door in hun belevingswereld te duiken, en vol energie en vrolijkheid met ze op pad te gaan. Daarnaast is Suus duidelijk in haar afspraken naar kinderen toe, waardoor ze er voor zorgt dat het voor kinderen veilig en vertrouwd is. De samenwerking met Suus is een prettige combinatie van persoonlijk en professioneel, Suus is betrouwbaar, ze komt haar afspraken na en ze communiceert goed en duidelijk. Daarnaast voel je dat ze echt betrokken is en het beste wil voor de kinderen.

Daphne Teune, moeder van Thijs (9), Sophie (6) en Anne (4)
PGB begeleiding


Al ruim 2 jaar mogen wij genieten van de diensten van de Buitenjuf! Suus is altijd enthousiast en brengt veel positiviteit met zich mee. Wij zijn erg tevreden met haar kundige wijze van ondersteunen en hebben een erg prettige samenwerking. Daarbij is Suus is altijd bereid om met zaken mee te denken, komt met nieuwe ideeën en/of oplossingen. Suus haar positiviteit heeft een goede uitwerking op mijn zoon met downsyndroom. Hij is gegroeid in zijn sociale vaardigheden en elk ondersteuningsmoment is een feestje!
Lydia Veensma (moeder van Jorrit)
PGB begeleiding
Wil je meer informatie? | 06 467 666 50 | info@debuitenjuf.nl
Wil je meer informatie?
06 467 666 50
info@debuitenjuf.nl